PONUDA
LIFTOVI
MONTENEGRO LIFT kroz svoju široku paletu proizvoda nudi čitav niz rješenja u pogledu zahtjeva za vertikalni transport putnika, koja u svakom pogledu ispunjavaju tehničke i estetske zahtjeve međuspratnog saobraćaja.

INVALIDSKE PLATFORME
Stepenište će vam pomoći da lako upravljate svojim stepenicama na otvorenom, pružajući slobodu i nezavisan pristup.

RB150 references
SB200 references
AB300 reference
KUHINJSKI LIFTOVI
Kuhinjski liftovi su idealno rješenje za restorane, hotele, apoteke, bolnice, kancelarije, prodavnice i višespratne kuće, za lako i jednostavno pomjeranje paketa, lijekova, posuđa i kuhinjskog pribora.

KUHINJSKI LIFTOVI
KUHINJSKI LIFTOVI
KUHINJSKI LIFTOVI
KUHINJSKI LIFTOVI
KUĆNI LIFTOVI
Konstrukcijski prilagođeni za kućnu upotrebu. Manjih dimenzija. Bešumni i brzi. Minimalna potrošnja električne energije. U skladu sa evropskom direktivom.

KUĆNI LIFTOVI

POKRETNE STEPENICE I TRAKE
Naša tehnologija pokretnih stepenica i efikasnih, pouzdanih traka čine putovanje sigurnim i mirnim. Od aerodroma do prodajnih centara i transportnih sistema. Nudimo niz proizvoda i za javne i za komercijalne namjene.

POKRETNE STEPENICE I TRAKE

PARKING SISTEMI

Nezavisni Parking Sistemi
Sistemi parkiranja koji ne zahtevaju isparkiravanje drugog vozila radi oslobađanja pozvanog vozila.Idealan za sve vrste stambenih zgrada.

Zavisni Parking Sistemi
Sistemi koji na malom prostoru omogućavaju parkiranje više vozila i zahtevaju preparkiravanje drugog vozila radi oslobađanja pozvanog vozila.

Pomoćni Parking Sistemi
Preporučljivi za ograničen prostor u garaži. Rotacione platforme i horizontalni slajder sistemi omogućavaju parkiranje za nepristupačne garaže i bez manevrisanja.


PARKING SISTEMI
PARKING SISTEMI
PARKING SISTEMI


Obezbjeđujemo kompletnu uslugu, od predloga tehničkog rješenja i projekta, preko nabavke i izrade dijelova sa montažom, do dobijanja atesta.
Montaža se vrši u novim ili starim objektima, u skladu sa projektnom dokumentacijom izvođača građevinskih radova (izgradnja ili adaptacija),
kao i nakon demontaže postojećih liftova. Mob: +382 69 031 356, +382 69 645 000, +382 69 510 533
ADRESA: 13. JUL BR. 51, PODGORICA
© Copyright MONTENEGRO LIFT 2024